King Elisabeth
King Elisabeth
j

Lorem ipsum dolor amet, consect adipiscing elit, diam nonummy.

Follow Us

Ingen massproduktion, bara taktila smycken.

I King Elisabets rike, är hållbar utveckling är en viktig del av det hantverket. Guldet är återvunnet och jag föredrar att använda etiska ädelstenar. Produktionsmetoder är så miljövänliga som möjligt i denna bransch. Men du väljer själv vilka ädelstenar du föredrar och vad ringen får kosta. 
De unika och tidlösa mönster är personliga, kärleksfulla och ofta inspirerade av naturens oslagbara underverk. Min samling kombinerar naturens essens med miljövänliga material för att skydda utvinning av ädelmetaller, och förse alla med smycken som hyllar vår valfrihet och utstrålar förtroende.

Konstnärligt utformad. Socialt ansvarsfullt.

I

Konfliktfria diamanter

Certifierad genom Kimberleyprocessens certifieringssystem (KPCS) för att förhindra användandet av bloddiamanter.

II

Etiska diamanter

Utvecklad under milda förhållanden där både män och miljö respekteras.

 

 

III

Labratorie diamanter

De är diamanter men tillverkade i ett laboratorium. som komma i överlägsen kvalitet och överkomligt pris.

IV

Spårbara diamanter

Dessa diamanter är fullt spårbara och dokumenterade från gruvan och hela vägen till kunden.

Vår filosofi

Etiskt din

Mitt företag sätter värde på etiska material och miljöhantering. Ansvarsfull gruvdrift och guld framtagning är av stor betydelse för mig, och därför ser vi till att enligt kundernas förväntningar, vårt guld och metaller kommer från leverantörer som uppfyller höga mänskliga rättigheter, sociala och miljömässiga kriterier.

Våra produkter

Eterisk skönhet

Vi arbetar med diamanter och ädelstenar av hög kvalitet. vitt, rött och roséguld samt silver, palladium och platina för att tillverka, högkvalitativa produkter. Våra handgjorda skapelser är inte bara vackra utan även noggrant kontrollerade för att uppfylla branschledande standarder.

Vår inspiration

Vår kollektion spänner över tidlösa stilar till de senaste trenderna, inklusive solitärringar, vintage, halo och mycket mer. Oavsett om du unnar dig själv eller någon annan, är smyckena alltid tidlösa och gnistrande. Oavsett om det är underskattad elegans eller gnistra att avvara, vi letar ständigt efter nya och innovativa sätt att hjälpa dig att upptäcka och designa de perfekta alsterna för varje tillfälle.

Vill du omarbeta dina gamla smycken till en ny klenod ? Kontakta oss idag.

Buy Square Earrings Online in Sweden

Vi här för att hjälpa till. För ytterligare frågor kontakta oss!